Inschrijven nieuwsbrief

Cursussen

In ongedwongen sfeer colleges Psychologie volgen zonder een afschrikwekkend tentamen aan het eind? Het kan bij Andreas en aan verschillende universiteiten door het hele land!

Schrijf je nu in!

Persoonlijkheid

Voorjaarscursus 2024

Wat?

Werk moet niet alleen werk zijn, maar mag ook leuk zijn! Daarom geeft Andreas al meer dan 16 jaar cursussen over zijn vakgebied aan geïnteresseerde leken. Mensen die nog werken en gepensioneerden. Academici en niet-academici. Geen tentamen, geen huiswerk, maar in een ongedwongen sfeer kennis nemen van de laatste wetenschappelijke inzichten over gedrag. Dát staat centraal tijdens deze cursussen.

Deze cursussen geeft Andreas door het hele land, op verschillende universiteiten (zoals de VU Amsterdam, Tilburg University, Leiden University, Universiteit van Groningen) en in eigen beheer. Zie de agenda welke cursus binnenkort gaat beginnen!

Waar?

Andreas heeft een leergang Psychologie ontwikkeld die bestaat uit 7 cursussen (2 per jaar): Inleiding in de Psychologie, Persoonlijkheidspsychologie-I, Persoonlijkheidspsychologie-2, Gezondheidspsychologie, Psychologie en Emoties, Psychologie in het dagelijks leven en De sociale mens. Dat zijn 70 colleges puur plezier! Klik hier om je in te schrijven voor de cursus aan de universiteit het dichtst bij je in de buurt of geheel online:

Misschien is dit iets?

Trainingen