Inschrijven nieuwsbrief

Lezingen

Andreas geeft meer dan 150 lezingen per jaar, zowel in de private als de publieke sector. Van een vol Vredenburg in Utrecht tot 3 bestuursleden in een vergaderzaal: het heeft allemaal plaatsgevonden.

Wat?

Over verschillende vaste onderwerpen die raken aan zijn onderzoek en expertise spreekt Andreas bijna iedere week wel ergens, zoals over de psychologie van geheimen; de psychologie van fraude; financiële besluitvorming; gedragsbeïnvloeding, hoe we ons brein efficiënter en met minder vermoeidheid kunnen inzetten op het werk (dus geen email lezen aan het begin van de werkdag); hoe onze persoonlijkheid onze professionele rol beïnvloedt en vormgeeft; hoe een cultuur op kantoor ontstaat en hoe deze te beïnvloeden. Daarnaast ontwikkelt hij op aanvraag specifieke lezingen voor bedrijven en instellingen zoals over gedragsverandering (Topfysiotherapie), bewustwording (AJN Jeugdartsen Nederland), motivatie (KPMG) en inmiddels een veelvoud andere onderwerpen.

Voor wie?

Psychologie gaat over mensen, en dus over u, uw klanten en genodigden. Iedereen dus. Andreas heeft dan ook voor uiteenlopende mensen een lezing gegeven zoals voor kinderen (Kinderuniversiteit), hoogopgeleide gepensioneerden, financieel dienstverleners als accountants, controllers en toezichthouders, raden van bestuur, medisch specialisten, verzekeraars, executives, etc. etc. De lijst is eindeloos. De vraag is dan ook niet “voor wie?”, maar: “wanneer voor u?”.

Misschien is dit iets?

Cursussen