Inschrijven nieuwsbrief

Trainingen

Beroepsorganisaties en opleidingsinstituten weten Andreas te vinden voor zinvolle, interessante en tegelijkertijd gewoon leuke trainingen van een dagdeel of hele dag.

Wat?

Een training van een hele dag…meer dan zes uur lang stilzitten en ‘lekker efficient’ kennis opzuigen. Laten we eerlijk zijn, het is de nachtmerrie van iedere professional. Hoe leuk is het dan om Andreas als trainer te krijgen? Inhoudelijk ijzersterk (want daar gaat het natuurlijk wel om), en toch zéér interactief, los en met veel humor gebracht. De dag vliegt voorbij en dagen later ben je nog met de training bezig. Zoals een HR manager van Volker Wessels in de evaluatie stelde: “Zijn verhaal blijft lang hangen en zet je aan het denken”. En als opleider is dat natuurlijk precies wat je zoekt!

Voor wie?

Psychologie gaat over mensen, en dus over u, uw werknemers of klanten. Iedereen dus. Andreas heeft dan ook voor uiteenlopende mensen trainingen gegeven maar vooral voor financieel dienstverleners als accountants, controllers en toezichthouders, raden van bestuur, medisch specialisten, verzekeraars en executives. De lijst is eindeloos. De vraag is dan ook niet “voor wie?”, maar: “wanneer voor u?”.

Misschien is dit iets?

Lezingen